“Szentendre-Kultúrpart 2019” pályázat

Az MMA által 2019-ben kiírt “Szentendre-Kultúrpart” pályázatra készített munkánk egy szabadon formált fa rács-hálóval teremtette meg a Dunaparti Művelődési Központ és a Duna korzó, illetve a folyó kapcsolatát. A művelődési ház tereit újraszerveztük, hogy befogadó, ugyanakkor korosztályonként jól szeparálható zónák jöjjenek létre. A rács végig hullámzik a D.M.K. és a Vajda Lajos Studio épületei közötti belső udvaron, hol kapuként leállva a földre, hol kupolaként jelölve ki különböző tereket. A rácsra rögzíthető technika, installálható a segítségével kiállítás, fényekkel díszítve egyedi hangulatú térkijelölés bármilyen sokadalomnak.

Mi nagyon szerettük csinálni, igazi csapatépítő estéken született meg a végeredmény, így eredménytől függetlenül a szívünkhöz nőtt.